tisdag 1 juni 2010

Veckomeny

Har tänkt ett tag att jag måste försöka ta tag i det där med att planera veckomenyn lite i förväg så man (=jag) slipper stå där framåt eftermiddagen varenda dag och fundera på vad vi ska ha till middag den dagen. 

Det kan kanske bli en liten spark i baken till mig själv att faktiskt ta tag i det genom att ha som mål att lägga ut veckans meny här på bloggen. Sen kan det väl hända att det blir lite ändringar då och då beroende på om det blir något särskilt som händer eller att några rätter byter dagar med varandra.

Kommer nog göra så att jag lägger in själva listan som den är planerad för den aktuella veckan längst upp i vänsterkanten ovanför de olika etiketterna och när veckan är slut kommer slutversionen som ett vanligt inlägg om man vill ha och gå tillbaka till för inspiration och då även med länkar till ev recept som jag lagt upp under veckan på de rätter som varit.

Funderar även på om jag inte ska se om jag kan gå igenom kokboksbokhyllan (som visst hunnit utökas med ytterligare ett par till sen det förra inlägget skrevs) och utnyttja den lite bättre än vad den görs i nuläget. Målet  där får nog bli att varje vecka leta reda på 1-2 recept från någon/några av kokböckerna som antingen kan användas rakt av eller som  anpassas så det blir utan allt.

Eller finns det nån som har förslag på annat upplägg?


1 kommentar:

  1. Måste bara tacka och peppa dig för en mycket bra blogg! Jag har precis gett mig in i den här djungeln och DIN blogg passar min familj allra bäst. Spännande med fler veckomatsedlar!

    SvaraRadera