lördag 5 mars 2011

Lördagslyx

Lite less på att bara få titta på alla lyxiga smörgåsar & smörgåstårtor som nästan varenda en som stått bredvid mig i kön till kassan på Ica har köpt den här veckan så bestämde jag mig för att unna oss lite lördagslyx i form av smörgåstårta till middag idag.


7 kommentarer:

 1. Ååå, så gott det ser ut! Var jättelänge sen jag åt eller gjorde smörgåstårta!

  SvaraRadera
 2. ÅÅÅÅÅHH!! Men ge oss receptet! Jag ÄLSKAR smörgåstårta och funderar OFTA på hur jag ska kunna få till en variant för oss som inte äter ägg, gluten (ens i under-gränsvärdes-mängder), soja och mjölkprotein. Jag har plockat massor av dina recept tidigare och är säker på att den här tårta är lika god som den ser ut, så snälla snälla snälla - recept!!
  /Nilla

  SvaraRadera
 3. Åh den ser riktigt god ut. Recept?

  SvaraRadera
 4. Receptet kommer alldeles strax. Har haft alldeles för få timmar per dygn de senaste veckorna.

  SvaraRadera
 5. hur får man så här fina flikar i bloggen hos blogger? jag lyckas inte hitta nån inställning i bloggers egna mallar iaf..

  SvaraRadera
 6. Det via bloggers egna inställningar, med extra sidor som hamnar i olika flikar.

  Om man går in under fliken "inlägg" i kontrollpanelen och väljer rubriken längst till höger som heter "redigera sidor" så finns det en knapp med "Ny sida". Klickar man där så får upp en textruta motsvarande den vanliga rutan man skriver blogginläggen i. Rubrikraden ger flikrubriken och sen all text i rutan hamnar som ett enda inlägg på den nya sidan. Det går det inte att få till olika inlägg på extrasidorna vad jag lyckats hitta hittills i varje fall utan allt måste skrivas i samma fönster.

  SvaraRadera
 7. Ingen recept :-( Eller har jag bara missat det?

  SvaraRadera